Dezinsectie - Solutii Complete de dezinsectie

Dezinsectia este procedeul  prin care insectele generatoare de disconfort sunt distruse cu ajutorul substantelor chimice prin diverse metode de aplicare.

Dezinsectie cu pompa sub presiune (insecticid lichid)

Se trateaza marginile incaperii, de-a lungul peretilor. Jetul trebuie reglat  astfel incat pulverizarea insecticidului sa fie facuta in benzi de 15 cm pe perete si pardoseala.

Pretabil ca tratament de intretinere pentru locatii fara probleme de nici un fel. Dezinsectia efectuata cu pompa trebuie repetata obligatoriu in intervalul 14-21 de zile, pentru eficienta sporita. Tipul de  insecticid folosit trebuie sa fie pretabil  a fi folosit in tratamente reziduale.

Dezinsectia cu pompa reprezinta practic metoda clasica de a efectua tratamentul. Daca este executat corect din punct de vedere al aplicarii, daca se repeta dezinsectia in inervalul 14-21 de zile, solutia folosita este dozata corect, eficacitatea este foarte mare. O eficacitate maxima se obtine daca combinam acest tratament cu dezinsectia cu gel sau cu dezinsectia ULV.

Dezinsectie cu gel MaxForce IC

Actiune strict impotriva  gandacilor de  bucatarie; se aplica insecticidul de tip gel in locuri precum: balamale usi,sina sertar,  spate frigider,  masca chiuveta, tevi si alte astfel  de locuri ascunse. Se vor aplica 15-20 de picaturi in bucatarie. Gelul este practic o momeala alimentara pentru  gandaci ce contine feromoni. Gandaci consuma gelul cu placere, dupa care in termen  de 24 de ore de la ingerare vor muri. Gandacii infestati morti  vor constitui hrana pentru ceilalti, obtinandu-se un efect de cascada. Se apreciaza ca in 48 de  ore de la tratament mor prin contact direct aproximativ 200 de gandaci de bucatarie, iar in urmatoarele 5-7 zile aproximativ 1000 prin efectul de cascada. Procedeu excelent de dezinsectie in apartamentele rezidentiale. Dureaza extrem de putin, practic cateva minute, nu are niciun fel de efecte adverse, nu miroase, nu degaja vapori, nu este toxic. Aplicarea se poate face in orice moment al zilei si  nu afecteaza in nici un fel persoanele sau animalele aflate in locatie.

Dezinsectie prin atomizare

Excelent procedeu pentru exterior, in zone cu vegetatie, pentru  combaterea insectelor zburatoare. Atomizorul, datorita motorului, ne ajuta sa pulverizam insecticidul lichid la inaltimi de  pana la 12 metrii, ceea ce  il face ideal in dezinsectiile contra tantarilor, mustelor, viespilor precum si alte insecte zburatoare. Datorita faptului ca dezinsectia se executa in exterior, aceasta este influentata de conditiile atmosferice. Nu se executa dezinsectii prin atomizare decat dimineata sau  seara, in zilele fara vant. Precipitatiile reduc la zero eficacitatea tratamentului,datorita spalarii de catre apa de ploaie a insecticidului. Pe cat posibil tratamentele se vor efectua in perioade cu prognoze fara precipitatii.

Dezinsectie  ULV

Excelent procedeu de dezinsectie atunci cand dorim tratarea completa a unei suprafete/spatiu. Insecticidul este aplicat in volum ultra redus, sub forma de ceata rece, ceata ce patrunde in toate crapaturile, fisurile, ascunzisurile la care nu am avea acces prin pulverizare.(dezinsectie la interior). Rezultate excelente in subsolurile de bloc, ca tratament de dezinsectie complementar dezinsectiei cu pompa sub presiune. Pulverizarea insecticidului se face foarte fin, practic picaturile au o dimensiune extrem de redusa, ceea ce face ca acestea sa ramana in suspensie o ofarte lunga perioada.

Dezinsectia cu fogger( ceata calda)

Procedeu pretabil in special la exterior, pe suprafete intinse, in zone cu vegetatie deasa. Insecticidul  se amesteca cu solvent petrolier care prin ardere produce o ceata calda, foarte densa. Tratament cu Eficienta maxima impotriva insectelor zburatoare.

 

CAND e nevoie de dezinsectie?

Lunar pentru agentii economici cu profil de productie sau comert agroalimentar si trimestrial pentru restul agentilor economici.

Contact rapid

Str.Papadiei nr.14, Sector 3, Bucuresti

Mobil: +40730.922.639;
Tel: (+4031) 817.75.60,
Fax:
(+4031) 817.75.60

contact@dezinsectie-ieftina.ro

Oferta speciala