Oferte speciale dezinsectie

Am gandit  cateva oferte speciale pentru acele categorii de clienti care intampina cel mai des probleme cu prestarea serviciului de dezinsectie-deratizare-dezinfectie.

  • Dezinsectii  asociatii proprietari. Fiecare administrator de bloc  s-a lovit cel putin o data de neseriozitatea societatii de dezinsectie sau ineficienta solutiilor folosite. Dorim sa va demonstram ca se poate si altfel. 2 tipuri de solutii (una de soc + una de remanenta ) aplicate cu ajutorul a 2 tratamente complet diferite(pulverizare reziduala+nebulizare), dar care se completeaza perfect . De ce la oferte speciale? Pentru ca costul este de doar 149 ron/trecere. Si pentru doar 99 ron prestam si serviciul de deratizare la standardele la care trebuie prestat. Adica 4 tipuri de raticide amplasate in statii de intoxicare de carton inscriptionate.

  • Dezinsectii restaurante. Pentru proprietarii de restaurante curatenia este esentiala, absenta insectelor si a rozatoarelor obligatorie. Executam simultan 2 tratamente de dezinsectie, cu 2 substante diferite. Tratament prin pulverizare cu pompa sub presiune + tratament cu insecticid de tip gel. Totul la doar 99 ron/luna.

  • Dezinsectie  Apartament. Gandaci acasa in buctarie? Dezinsectie fara insecticide lichide? Dezinsectie fara spray-uri? Dezinsectie fara tot felul de substante despre care nu stim cat de periculoase pot fi? DA! Se poate cu ajutorul gelului.Produs de Bayer Germania, lider mondial in productia de insecticide. FARA MIROS, FARA URME, FARA DERANJ. Totul in 10 minute.  Doar 60 ron si ai scapat definitiv.
  • Dezinsectie impotriva tantarilor. Vrei sa te bucuri de confortul gradinii tale in liniste doar cu familia ta sau impreuna cu insectele?? Acum ai tratamente exterioare impotriva insectelor (tantari, capuse, muste,etc) la preturi incepand cu 150 ron/tratament. 

Ai nevoie de o oferta de dezinsectie – deratizare si nu te regasesti in ofertele de mai sus ? Contacteaza-ne si iti vom face o oferta personalizata pe nevoile tale.

Contact rapid

Str.Papadiei nr.14, Sector 3, Bucuresti

Mobil: +40730.922.639;
Tel: (+4031) 817.75.60,
Fax:
(+4031) 817.75.60

contact@dezinsectie-ieftina.ro

Oferta speciala