Dezinsectie asociatii de proprietari

DEZINSECTIE  subsol + ghene de gunoi + spatii comune – 150 lei/trecere

Tratamentul consta in :

  • Dezinsectie prin pulverizare cu pompa sub presiune cu insecticid de soc. Se trateaza suprafata plana din subsol, ghenele de gunoi, casa scarilor de la ultimul etaj pana la parter. Dezinsectie excelenta impotriva puricilor, gandacilor de umezeala si a gandacilor de bucatarie.

 +

  • Dezinsectie prin nebulizare cu un insecticid cu remanenta.

    Se trateaza intreg subsolul. Nebulizatorul creeaza o ceata extrem de fina in intreg subsolul, ceata care patrunde si se aseaza  in toate locurile greu accesibile (crapaturi, tevi, pereti laterali, etc), locuri unde insecticidul aplicat cu pompa ajunge mult mai greu. La finalul tratamentului cu nebulizatorul, subsolul este curat, neramanand nici macar o singura insecta in viata. Repetarea este insa obligatorie pentru exterminarea generatiilor de insecte ce eclozeaza.

 

Tratamentul corect de dezinsectie consta in 2 treceri la un interval de 14-21 de zile.

 

Reguli pentru o dezinsectie reusita:

  1. Subsol fara apa care balteste. Dezinsectia efectuata intr-un subsol cu apa este egala cu zero.
  2. Plase  de sarma la aerisirile subsolului pentru impiedicarea intrarii animalelor. in acest fel nu vom avea niciodata un subsol plin de purici.
  3. Boxe individuale deschise in proportie de  minim 75%. Nu  putem executa dezinsectie intr-un subsol in care toate boxele sunt inchise. Va luam banii degeaba si nu vrem asta.
  4. Accesul la o sursa de curent 220V pentru alimentarea nebulizatorului. Nebulizarea dureaza in jur de 15-20 minute/subsol iar nebulizatorul areun consum de aprox 700W/ora.

Garantia lucrarii in conditiile enumerate mai sus este de 90 de zile.

Contact rapid

Str.Papadiei nr.14, Sector 3, Bucuresti

Mobil: +40730.922.639;
Tel: (+4031) 817.75.60,
Fax:
(+4031) 817.75.60

contact@dezinsectie-ieftina.ro

Oferta speciala