Proprietari de restaurante

DEZINSECTIE COMPLETA Restaurant – 99 ron (tratament prin pulverizare + tratament gel)

Curatenia si dezinsectia/deratizarea sunt 2 lucruri fundamentale pentru zonele in care se pregateste si serveste mancare si trebuie sa se completeze una pe cealalta. Din acest motiv, prestam serviciul de dezinsectie doar la terminarea programului dvs si doar dupa terminarea operatiunilor de curatenie. Dezinsectia consta in 2 tipuri de tratamente aplicate simultan:

  • dezinsectie prin pulverizareDezinsectie prin pulverizare cu pompa sub presiune cu insecticid de soc. Se trateaza suprafata plana din intreg restaurantul. Se trateaza marginile incaperii, de-a lungul peretilor. Jetul trebuie reglat  astfel incat pulverizarea insecticidului sa fie facuta in benzi de 15 cm pe perete si pardoseala. Intr-o locatie in care sunt probleme, prima interventie de dezinsectie trebuie obligatoriu repetata in intervalul 14-21 de zile.

+

  • Dezinsectie prin aplicare de insecticid de tip gel. Acesta se aplica in bucatarie, in locuri in care accesul este cat mai dificil, pentru a nu fi sters din greseala in timpul operatiunilor de curatenie. (Tocurile usilor, spatele chiuvetei, balamalele dulapurilor, spatele frigiderelor, etc). Dezinsectia  cu gel are eficacitate strict impotriva gandacilor de  bucatarie, dar completeaza excelent dezinsectia cu pompa prin pulverizare insecticid lichid, rezultatele fiind remarcabile.
Contact rapid

Str.Papadiei nr.14, Sector 3, Bucuresti

Mobil: +40730.922.639;
Tel: (+4031) 817.75.60,
Fax:
(+4031) 817.75.60

contact@dezinsectie-ieftina.ro

Oferta speciala